liensofie.reismee.nl

wel ,

kzal beginnen met een tijdje terug want kheb al eventjes niks meer geschreven. mijn stage op het verlos zit er dus op en het was echt een hle toffe ervaring ! Mijn mentor was heel lief bij het afscheid en ik zal het daar en haar zeker missen. Ik heb nu 32 bevallingen dus nog 8 te gaan in België wat denk ik wel nog moet lukken op 3 weken. Mijn nieuwe stageplaats is ook echt super ! Ik leer veel bij over de verschillende pathologiën en mag veel bloedprikken en spuitjes geven zalig dus :p maar het is minder hectisch en chaotisch dan op het verlos dus het doet wel goed.

ondertussen is Fien hier een vriendin van Lien en we zijn eens uitgeweest in bairro alto, goedkope drank maar veeeel te opdringere Portugesen ! Nu zijn Lien en Fien voor een weekje naar de algarve want Lien heeft een week vakantie en kwas best wel een beetje bang om een week alleen te zijn maar het valt super goed mee. Ik ben vandaag zelfs alleen gaan zwemmen ! twas me wel wat. ik kwam daar toe in mijn bikini en de redder kwam naar mij om te zeggen dat dat niet mocht het moest een zwempak zijn maar dat heb ik niet. hij vroeg me ook waar mijn badmuts was maar dat heb ik dus ook niet maar bon, dan zei hij ok doe nu maar de test. ik dacht bij mezelf welke test en waar ben ik in hemelsnaam terecht gekomen ?? blijkbaar moest ik 150 meter zwemmen crow ! en ik kan dat langs geen kanten. nadat ik het toch had geprobeerd zei hij ok, maar draag in het vervolg geen make-up haha ik voelde me zo belachelijk. Het was helemaal compleet als er me na een halfuur een oudere man aansprak met panda :p maar hij was vriendelijk en we hebben wat gepraat en plots kwam er en meisje naast me staan die zei in het engels ben je ook op erasmus ? We zijn beginnen babbelen en niet meer gestopt. tis echt een tof, vlot en interessant meisje. Ik heb haar zelfs meegevraagd naar het appartement omdat het zo dicht was en we hebben samen gegeten het was echt gezellig. zoiets zou ik me niet kunnen voorstellen in België. we hebben nummers uitgewisseld en gaan zeker nog eens samen zwemmen!

Ik begin me echt meer en meer thuis te voelen en nu vind ik dat het einde al in zicht is over 42 dagen ben ik opnieuw thuis maar ik denk dat ik het hier toch zal missen :)

grtjes ! :)

sofia

x

sté

Hey lieve vriendin!

Ik ben zo blij voor je dat het zo goed gaat!! Ik ben ook fier op wat je doet en wie je bent!
Tot bijna
x

marcel

Charlotje, ben niet echt "Facebookminded: een beetje teveel "vrienden".Ben meer voor face to face(figuurlijk maar ook letterrlijk hihi.)
Toch kom ik soms heimelijk loeren wat jij en Martine zoal uitspoken.
Nu zullen er zijn die zich afvragen:"wi ès da:Martien en Sarlotte"? Antwoord: Twee zotte trienen van Gent.
Dikke toes van eu peetse.